Feelgood roman

Jouw onweerstaanbare charmes van Jennifer Probst

Na een Young Adult boek snak ik er naar om iets luchtiger te lezen. Ik keek rond in mijn boekenkast. Al snel viel mijn keuze op het boek jouw onweerstaanbare charmes van Jennifer Probst. Wat is mijn mening over het boek?

  • Boek: Jouw onweerstaanbare charmes.
  • Schrijver: Jennifer Probst.
  • Uitgeverij: Boekerij.
  • Genre: Erotische roman
  • Pagina’s: 272 pagina’s
  • Bindwijze: Paperback
  • ☆☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Presley Cabot lijkt niet meer op de verlegen studente die verliefd werd op de sportieve Nolan Banks. Vele jaren later is ze miljonair en heeft ze een succesvol bedrijf. Maar dan duikt Nolan weer op. Hij herkent haar niet eens meer. Ze bedenkt een plannetje met haar vriendinnen om wraak te nemen. Het plan is simpel, breng hem het hoofd op hol en dump hem daarna.

~ Wat is mijn mening over het boek Jouw onweerstaanbare charmes? ~

Presley neemt ons mee doorheen het verhaal. Vroeger was ze verlegen maar nu ziet ze er uit als een onweerstaanbare vrouw. Al snel duikt Nolan weer op. De vreselijke herinneringen na die ene nacht komen weer naar boven. Ze vertelt dit aan haar vriendinnen. Maar dan bedenken ze een wraak plannetje. Tijdens het lezen zie je af en toe ook nog eens een flashback terug van Presley haar studententijd. Je komt ook te weten wat er uiteindelijk is gebeurd tussen Presley en Nolan. Op dat moment krijg je zelfs een beetje medelijden met de hoofdpersonages van het boek.

Het hele verhaal spelen de 2 hoofdpersonages een welles, nietes spelletje en de wilde passie spat er duidelijk vanaf.

De personages:

Nolan wordt eerst omschreven als een bad boy in het verhaal. Maar hij komt niet zo over. Eerder als een eerlijke lustige man die een vrouw in zijn leven mist. In sommige scenes kan je hem niet uitstaan. Maar in andere scenes stralen beide hoofdpersonages heel veel lust uit.

Schrijfstijl:

Probst heeft een heerlijke luchtige schrijfstijl. Het boek “Jouw onweerstaanbare charmes” leest enorm vlot en bevat enorm veel wilde passie. Maar ook romantiek komt zeker aanbod. Je tenen gaan er zelfs van kronkelen tijdens het lezen.

Cover:

Op de cover zie je een deel van een vrouw staan. Ze heeft in haar hand een glaasje champagne. Je beeldt je al snel in dat ze onweerstaanbaar kijkt. De cover past dan ook perfect bij het verhaal.

~ Conclusie: ☆☆☆☆☆ sterren. ~

Jennifer heeft een heerlijke romantische vurige schrijfstijl die mij wel kan bekoren. Net zoals de titel van het boek is dit boek onweerstaanbaar. Jouw onweerstaanbare charmes krijgt dan ook vijf prachtige sterren. Het boek is een aanrader als je houdt van lust, wraak en romantiek.

Heb jij het boek jouw onweerstaanbare charmes gelezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s