Feelgood roman

Geluk in het spel van Jill Mansell

Een paar dagen geleden besloot ik om nog eens een boek te lezen van Jill Mansell. Jill is trouwens één van mijn favoriete schrijvers. Haar boeken staan al een tijdje te pronken in mijn boekenkast. Deze keer koos ik voor het boek “Geluk in het spel”.

  • Boek: Geluk in het spel
  • Schrijver: Jill Mansell
  • Uitgeverij: Poema pocket
  • Genre: Feelgood
  • Verschenen: 2000, 17e druk.Pagina’s: 383 pagina’s.
  • Bindwijze: Paperback/ Pocket boek
  • ☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Suzy is een succesvolle makelaar, wordt door een knappe agent aangehouden vanwege te hard rijden. Ze probeert al snel onder een boete uit tegeraken. Maar dan ontmoet ze hem voor de 2e keer. Suzy ontdekt al snel dat ze niet verliefd is op Harry. Maar dat het eerder lust is. Suzy vindt Harry’s broer Leo vele aantrekkelijker. Ze overweegt zelfs om even niet intiem te zijn met Harry. Maar al snel doet hij haar een opmerkelijk voorstel. Als dit maar goed afloopt?

~ Wat vond ik zelf van het verhaal: ~

Suzy is een gedurfd hoofdpersonage die regelmatig uitvluchten zoekt voor haar problemen. Waardoor alles even verkeerd loopt. In het begin van het verhaal vond ik haar een heel sterk hoofdpersonage. Maar op het einde vond ik haar enorm onzeker overkomen.

De cover:

De cover heeft een prachtig rode kleur. Er staat een vrolijke dame op met hoge hakken. Het boek springt er echt uit door de kleur. Maar waarover het gaat dat is echt niet duidelijk. De achterflap is vele duidelijker omschreven.

Schrijfstijl:

Jill haar schrijfstijl is zoals altijd heerlijk luchtig. Aleen bij dit verhaal miste ik eeen beetje diepgang tussen de verschillendepersonages. Zo vond ik Suzy haar ex man vele leuker en 1 van haar zussen dan het hoofdpersonage Suzy zelf.

~ Conclusie: ☆☆☆ sterren ~

Het boek Geluk in het spel bevat een heerlijke portie humor en lekker luchtig geschreven. Zeker een aanrader als je houdt van een vrolijke romantische feelgood roman. Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je er zelf van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s