Dystopische young adult

Vuurvlieg een dystopisch kerstverhaal – Jen Minkman

Onlangs was het e-book van Vuurvlieg gratis te downloaden bij het de adventskalender van Dutch Venture Publishing. De prachtige cover sprak mij wel aan. Ik was eigenlijk enorm nieuwsgierig geworden naar het verhaal. Vandaag vertel ik je mijn mening over het boek.

  • Boek: Vuurvlieg
  • Schrijver: Jen Minkman
  • Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
  • Genre: Dystopisch
  • Pagina’s: //
  • Bindwijze: E-book.
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Ebrus is de staat waarin Zlata leeft met haar familie. Een staat die zich afspeelt in de verre toekomst. Een tijd waarin je niet veel ziek mag zijn, niet meer buiten na spertijd en 7u ’s avonds. Maar dan ontdekt Zlata iets wat eigenlijk ook verboden is. Haar hart hunkert er naar om het mysterie op te lossen van de verboden muziek. Zal ze er aan toegeven? Of speelt ze liever op veilig?

~ Mijn mening over het boek: ~

Een kort dystopisch kerst verhaal waarin we het hoofd personage toch al heel goed leren kennen. Ik vond Zlata zo een sterk personage. Een verhaal dat je hoop en licht tegelijkertijd geeft. Ik moest echt glimlachen van dit boek. Jen weet je te ontroeren op haar eigen stijlvolle manier.

Kortverhaal:

Jen Minkman heeft een vlot boek geschreven dat helaas niet zoveel pagina’s telt. Van mij mocht het boek zeker nog wat dikker zijn. Ik hoop stiekem dat er nog een deel 2 komt. Je weet maar nooit…

~ Waar kan je het boek kopen? ~

Dit boek is helaas niet meer gratis te downloaden bij Dutch Venture Publising. Maar je kan het wel kopen bij Kobo of Amazon voor maar €0,99.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren.

Dit boek krijgt van mij 4 prachtige sterren. Het tovert automatisch een glimlach op je gezicht als je dit leest. Echt een aanrader als je houdt van een dystopisch verhaal met een vleugje magisch kerstgevoel er in verwerkt.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond je er zelf van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s