Roman

Romantische kerst – Lizzie Van Dam

Rond de feestdagen heb ik altijd zin om een kerst verhaal te lezen. Deze keer koos ik voor een boek van Lizzie Van Den Ham. Ik had nog nooit iets van haar gelezen. Maar het boek “Romantische kerst” sprak mij wel aan. In deze blogpost vertel ik je mijn mening over dit boek. Lees snel verder.

Suzannah Dunn

 • Boek: Romantische kerst
 • Schrijver: Lizzie Van Den Ham.
 • Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
 • Genre: Roman
 • Pagina’s: //
 • Bindwijze: E-book.
 • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Rhona is blij als haar nichtje Gemma Visser voor haar midden in het schooljaar een stageplaats voor haar vind op het Thorbecke College. Maar dan ontmoet ze haar knappe Duitse stagebegeleider Ingo. Het zou natuurlijk een slecht idee zijn als ze verliefd word op haar stagebegeleider. Maar Rhona blijft hopen op een Romantische Kerst.

~ Wat vond ik zelf van het verhaal: ~

Het verhaal leest als een trein en voor je het weet word je mee gezogen in het verhaal. Op een uurtje lees je dit korte verhaal uit. Rhona is een vrolijk personage die hoopt op een romantische kerst. Ingo is de blonde knappe man waar elke vrouw wel van droomt. Ik pinkte zelfs even een traantje weg omdat ik dacht nu komt het niet meer goed. Maar gelukkig kwam het toch nog goed.

~ De Cover: ~

Op de cover zie je een jong koppeltje staan in de sneeuw. Het ultieme kerstgevoel straalt deze cover uit. Liefde, winterkleren, sneeuw en een jong koppeltje. Deze cover past helemaal in de sfeer van het boek.

Verkrijgbaar bij: Je kan het boek kopen bij Kobo voor maar €0,99.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren.

Ondanks dat het een kort verhaal is heeft dit verhaal alles wat je wilt als romantische ziel. De spanning tussen beide personages, de romantiek en het magische kerst gevoel. Echt een prachtige aanrader als je houdt van een romantisch kerstverhaal. Ideaal om nu te lezen tijdens de feestdagen.

 Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je er zelf van?

3 gedachten over “Romantische kerst – Lizzie Van Dam”

   1. Ik zou beginnen met hart voor muziek (Ann en Sjoerd), wanhopig verliefd (Martijn en Yvonne), verliefd en verloren (Gemma en Julian), stiekem verliefd (Sandor en Maaike) en Dans met me (Lily en Chris). Ze zijn allemaal afzonderlijk te lezen, maar de personages keren er wel in terug… En dan vind ik het leuk om ze in volgorde te lezen 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s