Weekreadathon

Weekreadathon

Maandag 27 juni 2022 start er een nieuwe weekreadathon op instagram. Iedere maand organiseer ik een weekreadathon.

In 2019 na een ongeval begon ik meer en meer te lezen. Ik startte een boekstagram account. Om andere lezers te leren kennen. Ik hou er van om te lezen en weg te dromen in een andere wereld. Ik besloot al snel om eens een weekreadathon te organiseren. Al snel leerde ik online een aantal lezers kennen. Dat vond ik wel leuk. We zijn nu 3 jaar verder en het is een gezellig lees groepje geworden. Na een weekreadathon babbelen we nog steeds verder over het dagelijks leven en de boeken die we lezen.

Iedereen kan meedoen met deze weekreadathon. Hoe je meedoet? Dat kan je hieronder lezen.

~ Hoe werkt de weekreadathon? ~

Je leest zoveel boeken of pagina’s als je zelf wilt. De weekreadathon duurt meestal 1 week. In onze instagram chatgroep vertel je over de boeken, de pagina’s die je gelezen hebt. Je kan een boek tracker of boek foto’s delen in je insta stories. Of op je insta account. Je kan de hashtag #weekreadathon gebruiken. Is niet verplicht. Maar wel super leuk als je deze gebruikt.

~ Wil je meedoen? ~

Ja dat kan. Stuur een pb via insta voor 27/6 naar Sanleest. Als je mee wilt doen met de weekreadathon. Want heb je even een lees dip? Dan krijg je hier door terug motivatie om te lezen! Plus je leert andere lezers kennen. Het is een gezellig groepje. Waar je ook je hart kan luchten en kan babbelen over boeken.

Ik ga alvast opzoek naar de boeken die ik wil lezen. Zo wil ik graag het derde deel van Cafe Engel lezen. Maar ook deel 1 van Hope Crossing van Raeanne Thayne. Of een boek van Charlotte de Monchy ligt ook nog klaar in mijn boekenkast. Oh jee zoveel keuze. Gelukkig heb ik nog tijd om de boeken uit te kiezen.

Doe jij al mee met de readathon?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s