San’s Weekly

San’s Weekly

Afgelopen week had ik een rustige week. Zo zat ik ziek thuis met de griep. Tja wat moet je dan doen? Veel rusten en er voor zorgen dat je beter wordt. In San’s weekly laat ik je zien wat ik deze week heb gedaan.

Een nieuwe wekelijkse column op Sanleest.

Vandaag kreeg ik op eens een nieuwe ingeving om een wekelijkse column te schrijven op mijn blog over mijn leven. Mijn leven is eigenlijk wel een beetje apart. Ik hou van lezen, wandelen, films en series kijken. Maar ook hou ik van uitstapjes en plezier maken in het leven. Ook al is dit nu een beetje minder door wat er gaande is in de wereld. Maar afgelopen week had ik een rustige week.

Lezen is het beste medicijn tegen ziek zijn.

Na 1,5 week ziek te zien kon ik op dinsdag en de rest van de week af en toe wat lezen. Zo las ik doodswind, de witte roos en water al uit. Drie super leuke boeken om te lezen. Onlangs ben ik ook begonnen aan de wraak van prada. Alleen vind ik het boek moeilijk om te volgen. Hij springt van het heden naar het verleden. Met verschillende gebeurtenissen en één rode draad doorheen het boek. Ik wil het zeker wel uit lezen. Maar kan er nog geen score aan geven.

Films en series kijken met als favoriet single all the way.

Ik heb geen digitale tv maar wel Netflix. Deze week tijdens het ziek zijn keek ik wat meer tv dan anders. Zo keek ik naar Downtown Abby. Een historische serie die begint met het jaar 1912. De eerste aflevering heeft ook wat te maken met de titanic. Deze serie raad ik je aan. De kostuums zijn prachtig, de acteurs zijn leuk en historische series of films vind ik zalig. Maar één film was deze week mijn favoriet. Single all the way. De film gaat over Peter die op familie bezoek gaat met kerst. Hij vraagt aan zijn beste vriend om te doen alsof ze een stel zijn. Maar dit verandert al snel als de familie zich begint te bemoeien. Echt een zalige kerst film, een super aanrader. Oh ja ik ben trouwens dol op kerstfilms.

Spelletjes spelen op zondag.

Mijn vriend had het gezelschapsspel titanic bij. Ik kende het eigenlijk niet. Het is een bordspel dat getekend is in de vorm van een boot. Je hebt er verschillende pionnen, cash geld en je gooit met een dobbelsteen. Tijdens het spelen moet je ook al eens een telegram trekken of een roddelkaart waar opdrachten opstaan. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld 50 cash geld moet betalen aan de bank of een andere speler. Het titanic bordspel is helemaal geen moeilijk spel. De regels zijn heel gemakkelijk. Je eindigt als winnaar als je vanaf de 2e klasse, naar de eerste klasse gaat en op het voordek van de boot terecht komt. Het doel is om je reddingsboot te halen. Dan heb jij het spel gewonnen.

Wij hebben het spel titanic een paar uurtjes gespeeld. Dit spel is echt leuk om te doen met vrienden of het hele gezin. Binnenkort schrijf ik over dit spel nog een aparte blogpost.

Leuk weekend.

Ondanks dat ik ziek ben geweest had ik toch een leuk weekend. Zondag was eigenlijk de leukste dag. Zo gingen we in de ochtend ook nog eens wandelen met Diezel. Dat was ook super leuk want ik zag een rode paddenstoel. Ik genoot er ook van om een spelletje te spelen. En zeker als ik het bordspel nog niet ken. Zondagavond heb ik deze blogpost geschreven en nog wat gelezen. Wat heb jij zondag gedaan?

8 gedachten over “San’s Weekly”

 1. Ik heb Sinterklaas gevierd met mijn kinderen. Die geloven nog heilig, dus super leuk. En natuurlijk lekker gegourmet met zijn 4en. Heerlijk!

  Like

 2. Griep heerst he. Ik voel me ook grieperig al langer dan een week ofzo. Leuke hobbys heb je! Van lezen hou ik ook wel, voornamelijk zelfhulp, islamitische en waargebeurde verhalen. Fijn dat je toch een leuk weekend had!

  Like

 3. Als ik ziek ben kan ik zelf nooit lezen. Ik doe dan meestal luisterboeken en inderdaad netflixen. Grappig dat ik steeds meer lees dat mense ouderwetse spelletjes spelen. Beterschap!

  Like

 4. Zondag heb ik mijn kerstboom gehaald en ook nog wezen kijken voor wat apparatuur voor fotografie bij de winkel. Verder erg weinig.
  Het ziek zijn heb jij wel goed besteedt zeg met mooie boeken en heerlijke series op Netflix.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s