Fantasie, Recensie exemplaar

Doodswind – De elementen van Akiran

Ik mocht onlangs Doodswind lezen. Dit is het 4e deel uit de boekenreeks elementen van Akiran. Wat was ik blij dat Ninja aan mij vroeg om het vierde deel te recenseren. Natuurlijk wou ik dit heel graag doen. Vandaag vind je op mijn blog dan ook mijn eerlijke mening over Doodswind.

  • Boek: Doodswind.
  • Schrijver: Ninja Paap-Luijten.
  • Uitgeverij: Uitgeverij verhalen Ninja.
  • Genre: Fantasie
  • Pagina’s: 125 pagina’s.
  • Bindwijze: E-Book.
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Het verhaal gaat over Tulin, Tess en Akiran die aan komen in een kleine havenstad. Waar geen enkele boot meer uitvaart. Doodswind zorgt er voor dat geen enkele boot het overleeft. Maar dan besluit het drietal om dit op te lossen. Zal het hun lukken?

~ Mijn mening over doodswind ~

Het verhaal start met een nieuw avontuur voor Akiran. Door zijn gezondheid komt hij al snel terecht in een nieuw avontuur. Gelukkig kan hij zich zelf redden en komt hij samen met Tess en Tulin terecht in een kleine havenstad. Er varen geen boten meer uit door de verwoestbare kracht van Doodswind. Al snel gaat het 3 tal opzoek naar de oorzaak.

~ De 3 hoofdpersonages: ~

In dit verhaal groeien de personages dichter naar elkaar toe door hun unieke band. Ze doorstaan samen heel wat stormen en spannende scenes in dit verhaal. Daardoor geven ze wat meer om elkaar en ontstaan er ook gevoelens. De rode draad door de serie komt nu ook terug in Doodswind.

Tess is mijn favoriete personage in dit verhaal. Ze is enorm gegroeid als een sterk personage. Ik genoot ervan hoe sterk ze was in de gevecht scenes. Het zou leuk zijn moest er een boek uitkomen van Tess. Zodat we wat meer te weten komen over haar verleden.

~ Spannend: ~

Damn dit verhaal was zo spannend. Op 2 dagen uitgelezen. Ik kon het gewoon niet neerleggen. Ninja heeft een unieke vlotte schrijfstijl. Ze tovert uit haar pen fantasierijke woorden en wezens waar voor je gaat lopen. Gruwelijke wezens en een onverwacht einde zorgen voor dubbel zoveel spanning in dit boek.

~ Het einde: ~

Het einde van Doodswind was onverwacht. Van mij mocht het verhaal nog wat langer duren. In de laatste scenes gebeurde er zoveel spannende gevechten en een ongelofelijke cliffhanger naar deel 5. Ik kan niet wachten om deel 5 te lezen van “de elementen van Akiran”. Ik verwacht dat deel 5 nog gruwelijker word.

De andere blogposten over de elementen van Akiran kan je hier terug lezen.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren. ~

Ninja heeft een fantasierijk meesterwerk geschreven boordevol spannende, gruwelijke gebeurtenissen en mysterieuze wezens. Het boek Doodswind is een aanrader als je houdt van een fantasie verhaal met magische en pittige wezens. Dit boek krijgt van mij 4 sterren. Heb jij het boek al gelezen?

*Recensie exemplaar gekregen van Ninja Paap-Luijten. Ik recenseer het boek en schrijf hier bij mijn eerlijke mening over het boek. #gekregen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s