Wrap up

Wrap up november 2021

Ik heb 4 boeken in november uitgelezen. Ik kan er zelf geen favoriet uitkiezen. Stuk voor stuk zijn het prachtige boeken.

~ De gevallen koning en de verbannen koningin. Zijn onderdeel van de trilogie Elfhame. De gevallen koning gaat over: Jude is er in geslaagd om Cardan, de koning van Elfhame aan haar te binden. Een jaar en een dag is hij een marionet voor haar. Jude heerst over zijn koninkrijk. Ze moet het hoofd bieden aan hofintriges, wisselende bondgenoten en een koning die zijn macht terug wil. Hoe zal dit aflopen voor Jude?

~ De verbannen koningin is deel 3. Jude Duarte probeert haar leven weer op te pakken na een verbanning. Als het verraad van Cardan haar één ding heeft geleerd is het wel dat macht makkelijker te verwerven dan vast te houden. Jude is niet van plan om het op te geven. Als haar tweelingzus op de stoep staat met een gevaarlijk geheim. Krijgt ze al een idee om te herwinnen wat Cardan haar heeft afgepakt. Zal het haar lukken? De verbannen koningin vond ik het spannendste van de 3 boeken.

~ Doodswind is deel 4 van de elementen van Akiran. Het verhaal gaat over Tulin, Tess en Akiran die aan komen in een kleine havenstad. Waar geen enkele boot meer uitvaart. Doodswind zorgt er voor dat geen enkele boot het overleeft. Maar dan besluit het drietal om dit op te lossen. Zal het hun lukken? Damn dit verhaal was zo spannend. Op 2 dagen uitgelezen. Ik kon het gewoon niet neerleggen. Gewoon te spannend. #recensieexemplaar #gekregen

~ De witte roos las ik vandaag uit. Een historische roman van Philippa Gregory. Het verhaal gaat over de jonge weduwe Jacquetta. Zij wordt al heel vroeg weduwe. Al snel hertrouwd ze met Richard Woodville. Dit verhaal vond ik interessant om te lezen. Historie en fictie is voor mij de ideale lees combinatie.

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s