Recensie exemplaar, Young Adult

Daisy in Love van Jette Schröder, komt vandaag uit!

Onlangs zag ik op instagram een bericht bij yaharpercollins ze zochten reviewers voor het boek Daisy in Love van Jette Schröder. De prachtige roze cover en het verhaal over blunders en de liefde sprak mij onmiddellijk aan. Wat was ik blij toen ik het boek mocht recenseren. Vandaag vertel ik je op mijn blog mijn eerlijke mening over het boek Daisy in Love.

  • Boek: Daisy in Love.
  • Schrijver: Jette Schröder
  • Uitgeverij: Harpercollins.
  • Genre: Young Adult.
  • Verschenen: 02 juni 2021.
  • Pagina’s: 288 pagina’s.
  • Bindwijze: E-book.
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Samenvatting van het verhaal: ~

De eerste kennismaking tussen Daisy en Floris de nieuwe buurjongen loopt niet zo goed. Hij maakt een foto van haar terwijl ze net een aanstotelijk beauty ritueel uitvoert en weigert de foto te wissen van zijn telefoon. Daisy is razend. Maar dan blijkt Floris op haar school te zitten. Hij wordt onmiddellijk opgenomen door het populaire vrienden groepje van Juliette. Gelukkig heeft Daisy nog haar bff kim. Daisy doet mee aan de sterrenshow op haar school. Maar Juliette doet ook mee. Kan Daisy Juliette verslaan? En kan Astro-Lynn haar daar mee helpen?

~ Het verhaal: ~

We volgen het verhaal van uit Daisy haar standpunt. Ze is een typische jonge onzekere energieke tiener. Die eigenlijk op zoek is naar haar geluk. Op een feestje overtuigt haar nichtje om een app te downloaden die Astro-Lynn noemt. Al snel raakt ze verslaafd aan deze leuke app die haar advies geeft over haar horoscoop. Maar dan lopen er een paar dingen fout door de sterrenshow waaraan ze meedoet. Gelukkig heeft ze een beste vriendin om even bij uit te huilen. Haar grootste blunder is de foto die Floris maakt. Maar op het einde krijgt deze foto een heerlijke twist met een prachtig einde.

Er gebeurt zoveel in dit boek tegelijkertijd dat je gewoon niet kan stoppen met lezen. Het boek gaat over vriendschap, liefde en tiener blunders. Daisy in Love behoort tot het genre Kind en jeugd.

~ Wat vond ik zelf van het verhaal: ~

Het personage Daisy is zo leuk neergeschreven. Een jonge energie meid in de 21ste eeuw. Met typische tienerstreken. Ik heb echt genoten van haar personage. Je kan niet anders dan haar in je hart sluiten. Jette heeft haar duidelijk omschreven. Je gaat ook met haar meeleven. Bij sommige gebeurtenissen huilde ik mee met haar. En met andere grappige scenes in het verhaal laat ze je lachen.

Een minpuntje:

Het minpuntje aan het boek Daisy in Love is dat het boek soms van de ene scene springt naar de andere scene. Dat maakte het wel een beetje verwarrend voor de lezer. Maar al snel word je dit gewoon.

De roze cover:

De prachtige roze cover van het boek valt mij als eerste op. Het geeft je zo een girlie gevoel. Ik zou zeker dit boek vast nemen in de winkel. Ik hou van prachtige covers die net een beetje anders zijn.

Het verhaal over Daisy in Love leest echt heerlijk. Op 2 dagen lees je dit boek uit. Ik heb echt genoten van dit boek. Dit boek deed mij terug verlangen naar mijn jeugdjaren. Jette heeft een aparte schrijfstijl. Ze weet de lezer vast te houden in het verhaal. Je wilt gewoon weten hoe het afloopt met Daisy.

Schrijfstijl:

Ik had nog nooit gehoord van Jette Schröder. Maar wat heeft ze een heerlijke schrijfstijl. Ik hoop in de toekomst om nog meer boeken van haar te lezen. Het is zeker een aanrader. Ik ben alvast fan.

Waar kan je Daisy in Love kopen?

Daisy in Love kan je in je favoriete boekenwinkel kopen. Je kan het bestellen op de website van Harper Collins. De Hardcover kost €15,99 en het e-book €9,99.

~Conclusie: ☆☆☆☆ sterren ~

Ik geef Daisy in Love 4 prachtige sterretjes. Dit boek moet je gewoon gelezen hebben. Het bevat een mix van heerlijke tienerdrama’s, liefde en een portie humor. Wat wil je nog meer in een boek?

Dankjewel HarperCollins Holland en Jette Schröder dat ik het boek “Daisy in Love” mocht recenseren.

*Recensie exemplaar gekregen van HarperCollins Holland. Om dit boek te lezen en te recenseren. Dit is mijn eerlijke mening over het boek. #gekregen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s