Young Adult

Gebroken, mysterieus en spannend.

Gebroken is deel 2 van de mysterieuze Momentum reeks van Shelena Shorts. Onlangs besloot ik om deze reeks te lezen. Dat had ik al vele eerder moeten doen want het is een prachtige reeks. Maar goed vandaag vertel ik je wat meer over Gebroken. Deze blogpost kan spoilers bevatten als je deel 1 Momentum nog niet gelezen hebt.

  • Boek: Gebroken.
  • Reeks: De Momentum serie.
  • Schrijver: Shelena Shorts
  • Uitgeverij: Dutch Venture Publishing.
  • Genre: Young Adult.
  • Verschenen: maart 2020.
  • Pagina’s: 300 pagina’s.
  • Bindwijze: Paperback.
  • ☆☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal Gebroken ~

Na een indrukwekkende gebeurtenis proberen Wes en Sophie weer gewoon te leven. Voor zover het leven gewoon is voor hun. Door alles wat er gebeurd is halen ze het beste uit hun leven. Maar hun geluk word al snel verstoord door mysterieuze gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen. Maar hoe bescherm je een geheim als je zelf niet de waarheid weet?

~ Wat vond ik zelf van het verhaal ~

Gebroken gaat verder waar het eerste deel geëindigd is. Het verhaal begint met Sophie die weer thuis is na haar ontvoering. Wes is zo lief voor haar. Haar moeder is dan weer een beetje te over beschermd in dit verhaal. Maar ook wel een beetje logisch na alles wat er gebeurt is in deel 1.

Door het verhaal te lezen merk je ook dat Sophie gegroeid is qua karakter en denkwijze. Ze is volwassener geworden. Wes is dan weer een beetje impulsiever geworden. Maar het verhaal leest lekker weg. Ik ergerde mij wel een beetje aan het personage Chase. Maar naar het einde toe krijg je wat meer medelijden met Chase. Ook dit verhaal eindigde weer met een ongelofelijke cliffhanger.

Schrijfstijl en De spannende cliffhanger.

Shelena heeft een vlotte unieke schrijfstijl en weet de lezer vast te houden tot het einde. Het verhaal Gebroken komt traag op gang en neemt je regelmatig mee naar spannende gebeurtenissen doorheen het verhaal. Het boek is mysterieus geschreven en iedere pagina ga je op zoek naar meer antwoorden. Welk geheim heeft Wes? Je komt meer te weten over Wes en Sophie in dit verhaal. En op het einde heb je een nog spannende cliffhanger die je naar deel 3 doet verlangen.

~ Conclusie: ☆☆☆☆☆ sterren ~

Ik geef Gebroken vijf prachtige sterren. Gebroken is een heerlijk mysterieus boek dat je echt wilt lezen. Dit young adult boek is zo spannend geschreven dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Heb jij Gebroken of Momentum al gelezen? Wat vond je er zelf van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s