Feelgood roman, Recensie exemplaar

Ik wil jou(w) baby, een kinderwens en Spaanse passie.

Een tijdje geleden vroeg Wendy Louise aan mij of ik haar boek “ik wil jou(w) baby” wou recenseren. Natuurlijk wou ik dat. Zo las ik onlangs al Zomerster en Wintermaan van haar. Beide boeken zijn echt aanraders. Wendy heeft een zalige schrijfstijl die je mee sleurt in elk verhaal. Ik was dus eigenlijk wel nieuwsgierig geworden naar dit boek. Ik vertel je vandaag in deze blogpost mijn mening over dit boek.

  • Boek: Ik wil jou(w) baby.
  • Schrijver: Wendy Louise
  • Uitgeverij: Uitgeverij Wens boeken.
  • Genre: Feelgood roman.
  • Pagina’s: 352 pagina’s.
  • Bindwijze: Paperback of E-book.
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal:~

Sara Visser leeft haar droom, ze runt een prachtig hotel dat loopt als een trein. Heeft een leuke familie, leuke vrienden en geniet van een avondje uit. Maar achter haar glimlach schuilt een groot verdriet. Ze wil niets liever dan moeder worden. Maar dan word ze 30 en gooit ze het hele roer om. Ze vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te geraken van haar beste vriend. Zal haar grote wens uitkomen?

~ Wat is mijn mening over het boek?~

Ik was al heel lang nieuwsgierig naar het boek ik wil jou(w) boek. Wat was ik blij toen ik het mocht lezen. Vanaf het begin had ik onmiddellijk een klik met Sara. Ik ken helaas het gevoel en die harde drang om een kind. Voor mij is dit hoofdstuk afgesloten. Maar als je dit boek leest kan elke vrouw zich er in herkennen die een vreselijke tikkende klok heeft.

We leren Sara al snel kennen als een doorzetter in het verhaal. Ze gaat ook 100% voor haar dromen. Stiekem bewonder ik haar wel een beetje. Maar soms dacht ik in het verhaal oh nee Sara dit is helemaal geen goed idee. Vooral het idee om zwanger te worden van je beste vriend is een raar plan. Maar toch weet het hoofdpersonage je te overtuigen en zit je helemaal in het verhaal. Ik had het gevoel dat ik zat op Mallorca.

De Schrijfstijl van Wendy:

Wendy heeft een heerlijke schrijfstijl, iedere keer geniet ik er van. De portie humor komt ook weer aanbod in dit boek. Ik hou van die stijl, beeldend omschreven, net of je er zelf bij bent. De Spaanse quotes en de vertaling ervan vond ik een extra troef voor het boek. Ja ik ben fan van Wendy!

De plottwist die ik niet zag aankomen.

Net voor het einde van het boek loopt alles vlotjes voor Sara en Alejandro maar dan gebeurt er iets onverwachts. En dit zag ik echt niet aankomen. Oh wat heb ik gehuild. Een doosje kleenex heb je zeker nodig bij dit boek. Ik zei tegen Wendy: “oh wat doe je mij aan” Maar het einde maakte heel veel goed. Alle gebeurtenissen in het boek sloten nu prachtig af als één geheel.

Waar kan je Ik wil jou(w) baby kopen?

Het boek “ik wil jou(w) baby” kan je in je favoriete boekenwinkel kopen. Je kan het bestellen op de website van Wens boeken shop. De Paperback kost €10,00 en het e-book €4,99. Of je kan het lezen via Kobo Plus.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren.

Ik wil jou(w) baby krijgt van mij 4 prachtige sterren. Oh wat heb ik genoten van dit boek. Het boek Ik wil jou(w) baby laat je wegdromen van Mallorca, met heel veel drama’s, een portie humor, knappe Spanjaarden en heel veel passie. Wat wil je nog meer in een boek?

Dankjewel Wendy Louise dat ik het boek “ik wil jouw baby” mocht recenseren.

*Recensie exemplaar gekregen van Wendy Louise. Om dit boek te lezen en te recenseren. Dit is mijn eerlijke mening over het boek. #gekregen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s