Feelgood roman

Zomerster een humoristische roman – Wendy Louise.

Op mijn “Tbr” lijst stond al een tijdje het boek Zomerster van Wendy Louise. Dit boek heb ik trouwens vorig jaar gewonnen bij Bookstamel. Onlangs besloot ik om het boek te lezen. Ik was wel benieuwd naar Zomerster. Want Wendy Louise haar boeken zijn trouwens ook vertaald in het Engels. In deze blogpost kom je meer te weten over mijn mening over het boek Zomerster.

  • Boek: Zomerster
  • Reeks: Seizoenenserie
  • Schrijver: Wendy Louise
  • Uitgeverij: Uitgeverij Wens boeken.
  • Genre: Roman.
  • Pagina’s: 192 pagina’s.
  • Bindwijze: Paperback.
  • ☆☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal Zomerster: ~

Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden. Maar tijdens de opleiding valt ze als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie wel bestand tegen het hectische leven van een entertainer? Of gooit de sexy Rafael roet in het eten?

~ Wat vond ik zelf van het verhaal: ~

Het verhaal begint met Mandy die vertrekt richting Mallorca. Ze ontmoet al snel de flirterige Johnny. De knappe Rafael trok onmiddellijk mijn aandacht. Beide personages zorgen er voor dat Mandy in een emotionele rollercoaster terecht komt. Zo droomt ze van een leven met Johnny na Mallorca. Maar al snel moet ze vechten voor die relatie door jaloezie en intriges. Stiekem hoopte ik dat ze viel voor de sexy Spanjaard. In dit verhaal leren we ook de wereld van de animadores kennen met de vele pracht en praal. Maar ook de nadelen ervan.

Schrijfstijl:

Door de prachtige vlotte schrijfstijl van Wendy waande ik mij helemaal in de wereld van Mallorca en de animadores. Het boek Zomerster bevat een portie humor die je gewoon nodig hebt in het leven. Ik heb zoveel gelachen om Mandy en oh wat had ik een hekel aan Johnny. Ik heb verschillende keren luid op tegen het personage zitten schreeuwen. Mijn hondje verschoot er zelfs van. Ik zat op dat moment helemaal in het verhaal. Je leeft ook helemaal mee met het personage Mandy.

Jammer dat het boek maar een 192 pagina’s telt. Het mocht van mij nog wat langer duren. Want deze pagina’s lees je in een ruk uit. Gelukkig is er nog een deel 2 en 3 van de seizoenen boekenreeks. Ik kijk er nu al naar uit om deze boeken te verslinden.

~ Waar kan je het boek kopen? ~

Je kan het bestellen op de website van Uitgeverij Wens Boeken. De Paperback kost €10,00 bij de uitgeverij en het e-book €4,99. Of je kan het lezen via Kobo Plus.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆☆ sterren

Zomerster is de ideale feelgood roman om te lezen na een drukke werkdag. Het boek bevat een portie humor, heel veel liefde, haat, jaloezie maar ook romantische scenes waarvan je tenen gaan kronkelen.

Dit boek krijgt van mij dan ook vijf prachtige sterren. Een aanrader als je houdt van een feelgood boek met een portie humor er in verwerkt.

Heb jij dit boek al gelezen?

2 gedachten over “Zomerster een humoristische roman – Wendy Louise.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s