Erotische roman, New Adult

De huwelijksval een vurige erotische roman – Jennifer Probst

Op mijn “TBR lijstje” stond al heel lang de boekenreeks Getrouwd met een miljonair van Jennifer Probst. Onlangs las ik deel 1 “het huwelijkscontract“. Ik was nieuwsgierig geworden naar het 2e boek de huwelijksval. Op een paar dagen las ik dit boek uit. In dit artikel vertel ik je mijn mening over het boek.

  • Boek: De huwelijksval.
  • Reeks: Getrouwd met een miljonair.
  • Schrijver: Jennifer Probst.
  • Uitgeverij: Boekerij.
  • Genre: Erotische roman.
  • Pagina’s: 253 pagina’s.
  • Bindwijze: Paperback.
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

De onweerstaanbare miljonair Michal Conte is opzoek naar een verloofde om zo de wens van zijn vader gehoor te geven. Een bruid die past bij zijn familie. Want alleen als hij getrouwd is mag zijn zus trouwen. Al snel vraagt hij de vurige Maggie ten huwelijk.

~ Mijn mening over het boek: ~

De achterflap lokt mij aan om het boek al snel uit te lezen. Tijdens de vorige weekreadathon die ik iedere maand organiseer op instagram, las ik het boek uit op een paar dagen. Ik werd al snel aangetrokken tot de miljonair. Hij is toch wel een beetje een bad boy. De personages dwarrelen rond elkaar, de vonken springen er van af in dit boek. Maggie is een eigenzinnige vrouw die weet wat ze wilt. Uit dit boek is ze zeker het leukste personage. Ik moest verschillende keren om haar lachen.

Het boek is enorm vlot geschreven, ook deze leest heerlijk weg en voor je het weet lees je dit boek uit. Jennifer heeft een niet zo typische romantische vurige schrijfstijl die mij wel kan bekoren.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren.

Dit boek krijgt van mij 4 prachtige sterren. De huwelijksval is niet zomaar een erotische roman. De personages hebben een prachtige verhaallijn, waardoor je je al snel gaat hechten aan de personages. Dit verhaal vind ik trouwens mooier dan het eerste boek. Ik vond het ook leuk dat de personages uit het huwelijkscontract (het eerste boek uit de reeks) terug aanbod kwamen. De huwelijksval is een aanrader als je houdt van een vurige erotische roman, romantiek en heel veel flirten.

Heb jij dit boek al gelezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s