Erotische roman, New Adult

Het huwelijkscontract, een passionele erotische roman – Jennifer Probst

Ik had nog nooit een boek gelezen van de schrijver Jennifer Probst. Maar deze zag ik altijd naar mij hunkeren van uit mijn boekenkast. Ik besloot al snel om deze te lezen tijdens de jaarwisseling en op 01 januari 2021. Vandaag vertel ik je in deze blogpost mijn mening over het boek “het huwelijkscontract” van Jennifer Probst. Het huwelijkscontract is trouwens het eerste deel uit de boekenreeks getrouwd met een miljonair.

Het huwelijkscontract
  • Boek: Het huwelijkscontract.
  • Reeks: Getrouwd met een miljonair.
  • Schrijver: Jennifer Probst.
  • Uitgeverij: Boekerij.
  • Genre: Erotische roman
  • Pagina’s: 272 pagina’s
  • Bindwijze: Paperback
  • ☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Alexa is impulsief, runt een vrolijk boekenwinkeltje, heeft het gehad met mannen maar ze heeft geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Maar dan komt op haar pad de broer van haar beste vriendin nu is hij een zakenman maar vroeger brak hij haar hart. Maar dan doet hij haar een opmerkelijk voorstel…

~ Mijn mening over het verhaal: ~

Alexa is een bewonderenswaardig hoofdpersonage ze is zo lief maar ook wel een beetje impulsief. Ik voelde mij onmiddellijk aangetrokken tot het personage. Door heen het boek lijkt ze mee te groeien met het verhaal. Het verhaal begint met een proloog van het verleden. Zo komen we ook te weten wat er gebeurd is in het verleden tussen haar en Nicolas. Nicolas is een stoere man met toch een klein hartje. Het hele verhaal spelen de 2 hoofdpersonages een welles, nietes spelletje en de wilde passie spat er duidelijk vanaf.

Vlot geschreven:

Aan het begin van deze blogpost vertelde ik je al dat ik nog nooit een boek van deze schrijver had gelezen. Oh wat heb ik spijt dat ik dit boek niet eerder heb gelezen. Het boek leest enorm vlot, leest heerlijk weg en bevat enorm veel wilde passie. Maar ook romantiek komt zeker aanbod. Je tenen gaan er zelfs van kronkelen tijdens het lezen.

Ik heb echt genoten van dit boek. Momenteel lees ik zelfs deel 2 van Getrouwd met een miljonair. Deze boekenreeks bestaat trouwens uit 4 delen.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆ sterren.

Het huwelijkscontract is zeker een aanrader het bevat alles wat je wilt als vrouw. Wilde passie, een vleugje romantiek en 2 passionele hoofdpersonages. Wat wil je nog meer?

Heb jij het boek al gelezen? Wat vond je er zelf van?

Een gedachte over “Het huwelijkscontract, een passionele erotische roman – Jennifer Probst”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s