Fantasie, Recensie exemplaar

Nachtwater – De elementen van Akiran deel 3.

Ik mocht onlangs Nachtwater lezen. Dit is het derde deel uit de boekenreeks elementen van Akiran. Wat was ik blij dat Ninja aan mij vroeg om het derde deel te recenseren. Natuurlijk wou ik dit heel graag doen. Vandaag vind je op mijn blog dan ook mijn eerlijke mening over Nachtwater.

 

  • Boek: Nachtwater.
  • Schrijver: Ninja Paap-Luijten.
  • Uitgeverij: Uitgeverij verhalen Ninja.
  • Genre: Fantasie
  • Pagina’s: 149 pagina’s.
  • Bindwijze: E-Book.
  • ☆☆☆☆☆ sterren.

~ Het verhaal: ~

Akiran en Tulin komen deze keer terecht in het dorpje Tweebeek. Ze maken al snel kennis met het levensgevaarlijke nachtwater. Ze proberen te ontdekken wie de oorzaak is van dit alles. In een nieuw spannend avontuur gaan ze de strijd aan met het nachtwater. Zal het Akiran en zijn vrienden lukken om deze strijd te winnen? Klinkt toch ontzettend spannend, niet?

~ Mijn mening over het boek: ~

In dit verhaal neemt Akiran je mee op een  nieuw spannend avontuur in het dorp Tweebeek. Onderweg duiken er trouwens weer een aantal bekende en nieuwe magische wezens op. Ook dit boek leest weer als een trein. Voor je het weet lees je dit boek uit en hoop je op een 4e deel.

Akiran heeft mij enorm verrast: Hij is gegroeid tot een sterk personage in dit verhaal. Ik was enorm verrast en had  het helemaal niet verwacht. Ik zat echt op het puntje van mijn stoel. Dit was zo een spannende gebeurtenis op het einde.

Mijn favoriete quote van het boek: De ogen van een wolf, klauwen van een beer en de schubben van een slang. P12.

~ Ninja heeft enorm veel fantasie: ~

Ze blijft mij iedere keer verbazen. Waar haalt ze toch die nieuwe mystieke en fantasierijke wezens? Ninja heeft enorm veel fantasie en dat vind ik heerlijk als lezer. Ik ben dan ook een fan van haar schrijfstijl en haar boeken.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆☆ sterren.

Ninja heeft een fantasierijk meesterwerk geschreven boordevol spannende gebeurtenissen en mysterieuze wezens. De personages in dit boek zijn enorm pittig geworden. Het boek Nachtwater is een aanrader als je houdt van een fantasie verhaal boordevol magische en pittige wezens. Dit boek krijgt van mij 5 sterren.

Heb jij het boek al gelezen?

*Recensie exemplaar gekregen van Ninja Paap-Luijten. Ik recenseer het boek en schrijf hier bij mijn eerlijke mening over het boek. #gekregen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s